Subsidie aanvragen? De wind in de rug met Corus Subsidieadvies

Romy Akkerman, 14 maart 2019

Er waait een nieuwe wind binnen Corus: sinds kort vergroot u met ons namelijk ook uw kansen om subsidies binnen te halen! Net als aanbestedingen bieden subsidie-aanvragen namelijk de ruimte aan sociale en duurzame bedrijven, stichtingen en eenmanszaken om impact te maken. En bij Corus helpen we organisaties graag met een kickstart, innovatie of het (door)ontwikkelen van hun activiteiten.

Financiering rondkrijgen met subsidies

Ondernemen begint met een goed idee. Maar dan komt het moeilijke gedeelte: de financiering rondkrijgen. Waar begin je? En welke mogelijkheden zijn er? De zoektocht naar financiering langs ambtenaren en investeerders: zonder begeleiding kan het voelen als die onbereikbare pot met goud aan het einde van de regenboog. Corus Subsidieadvies helpt bij die zoektocht en maakt de weg naar financiële duurzaamheid overzichtelijk.

Strategische expertise: subsidie aanvragen

Een goede strategie bepalen en deze vervolgens verwoorden in een heldere, pakkende en overtuigende tekst: dat is altijd al onze expertise geweest. Door onze jarenlange ervaring met aanbestedingen, weten wij als geen ander de vraag te doorgronden en het aanbod hierop aan te sluiten. Bij het aanvragen van subsidies komt deze deskundigheid goed van pas!

Romy Akkerman: onze subsidieadviseur

Corus Subsidieadvies wordt gedragen door onze subsidieadviseur Romy Akkerman. Creatief én analytisch: met een achtergrond in kunstbeleid en -management is ze gewend beleid en creativiteit samen te brengen. Gedreven door de visie en missie van mensen en organisaties, helpt zij hun verhaal te vertellen. Daar komt haar ervaring in conceptontwikkeling van pas: met een onderzoekende houding en originele ideeën maakt ze elk plan tot een succes.

Groeiende omzet, groeiende impact

Zijn subsidies leuk? Niet altijd. Een subsidieaanvraag kan een complexe en tijdrovende klus zijn. Maar met een goede dosis nieuwsgierigheid, een stel kritische vragen en kennis van de verschillende subsidies gaan wij op zoek naar de juiste financieringsmogelijkheden. Zo werken we samen aan de groei van uw omzet en uw impact. Advies over uw volgende subsidie-aanvraag? Neem contact met ons op voor een goed gesprek!

Maak contact

Wilt u een van onze adviseurs spreken? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor een goed verhaal en mooie plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat wij vinden, organiseren en meemaken? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Aanmelden