Over Corus

Vernoemd naar de Romeinse god van de wind uit het noorden, willen wij een frisse wind laten waaien voor onze klanten. Die missie begon in Groningen, is via Amsterdam overgewaaid naar Rotterdam en vormt de basis van het werk dat wij landelijk uitvoeren voor een groot scala aan opdrachtgevers. Zoals een stevige noordenwind vervliegen we niet snel: Corus staat voor een langdurige samenwerking en verbindt het bedrijfsleven met de overheid en de maatschappij.

Sleutel tot maatschappelijke verandering

“Business is the most powerful force in society.” (Ben Cohen – Ben & Jerry’s). De invloed die bedrijven hebben op de maatschappij is enorm. Volgens Corus ligt de sleutel tot maatschappelijke verandering bij bedrijven. En dan vooral bij bedrijven met circulaire en inclusieve ambities. Daarom zetten we onze expertise in voor het vergroten van hun impact.

Nieuwsgierige leek, strategisch expert

In de loop der jaren hebben we met bedrijven uit nagenoeg iedere denkbare branche samengewerkt. Met succes: 95% van onze klanten is (dik) tevreden. Maar, eerlijk is eerlijk, wij weten niet van elk vakgebied het naadje van de kous. Juist vanuit die rol komen de beste vragen. Ónze specialiteit is dan ook dat wij uw kwaliteiten en blinde vlekken slim weten te vertalen in een ijzersterke aanbieding. Meer weten over hoe we onze specialiteit inzetten? Lees er meer over op Onze Expertise.

An offer they can’t refuse

Een aanbieding is pas goed zodra inkopers en aanbestedende diensten er niet meer omheen kunnen. Wij maken van elke offerte de meest competitieve inschrijving bij de opdrachtgever. En dat lukt: in 2016, 2017 en 2018 werd meer dan 80% van onze aanbestedingen gegund danwel als beste beoordeeld. Bekijk hier hoe ons dat lukt, of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.

Impact door aanbestedingen

Zijn wij dol op aanbestedingen? Niet altijd. Sommige procedures zijn inefficiënt, geldverslindend en schieten het doel voorbij. Waar wij van dromen is een wereld waar inkopers zich bewust zijn van hun verantwoordelijkheid naar mens en milieu. En hiernaar handelen. Daarom geven wij hierover advies aan inkopers. Zo werken we samen aan een meer duurzame manier van inkopen.

Wie zijn de mensen achter Corus?

Lees het op onze teampagina!

Maak contact

Wilt u een van onze adviseurs spreken? Laat het ons weten. Wij staan altijd open voor een goed verhaal en mooie plannen.

Neem contact op

Nieuwsbrief

Benieuwd naar wat wij vinden, organiseren en meemaken? Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief.

Aanmelden